Besplatni oglasi:

Stanovi, kuće, garaže Apartmani, sobe, moteli, hoteli Razni mali oglasi

Najnovije vesti

Preuzete RSS vesti iz spoljnjeg izvora, vezanih za Bačku Topolu:

 • Vesti.rs - backa topola
  Vesti.rs - backa topola

  • Bačka Topola: Ko je kome nudio funkcije?
   Magyar Szó: Reagujući na nedavnu tvrdnju predsednika opštinske organizacije Demokatske stranke u Bačkoj Topoli Ferenca Tota da se iza masovnog preletanja iz jedne u drugu odborničku grupu u lokalnom parlamentu kriju materijalni interesi tih odbornika, Janoš Hadži, predsednik grupe građana Janoš Hadži, u čiju odborničku grupu je uz ostale prešlo i pet od ranijih ukupno sedam odbornika DS-a, izjavio je za „Mađar so“ da nikom ništa nije nudio za prelazak. – Ne mogu da ponudim nešto sa čime ne raspolažem. Tot je bio taj koji je istu funkciju odjednom nudio trojici ljudi, zbog toga su ga odbornici napustili. Nemojmo zaboraviti da su odbornici DS-a istupili iz vladajuće koalicije i došli u opoziciju – rekao je Hadži, ustvrdivši da...
  • Bačka Topola: Prodajem kuću zbog fašista!
   Kurir: Bilbord sa ovakvim natpisom postavio je Svetozar Martinović iz Bačke Topole jer ga, kako tvrdi, pojedini Mađari maltretiraju zbog toga što je srpske nacionalnosti
   BAČKA TOPOLA - Pakuje kofere!
   Jedan od najuspešnijih proizvođača voćnih rakija u regionu, Svetozar Martinović iz Bačke Topole, odlučio je da proda kuću zbog, kako kaže, pritiska mađarskih fašista u toj opštini. Oglas je okačio ni manje ni više nego na ogroman bilbord koji se nalazi pored auto-puta Beograd-Subotica, na samom isključenju za Bačku Topolu.
   - Sve je počelo još 2000, kad su članovi nadležne komisije počeli masovno da menjaju nazive ulice sa imenima istaknutih antifašista i narodnih heroja i...
  • Bačka Topola: Provokativne oglasne table koje raspiruju nacionalnu mržnju
   Magyar Szó: Pokraj puta koji od Bačke Topole vodi ka Novom Orahovu postavljene su table na kojima stoji sledeći tekst: „Prodajem kuću radi iseljenja pod pritiskom mađarskih fašista“, a uz naveden broj mobilnog telefona potpisuje ga Udruženje građana iz Bačke Topole Antifašistički pokret Martinović Matrosov. Provokativni tekst na tablama pored Senćanskog puta, u neposrednoj blizini priključnog puta do autoputa, odštampan je u koloru, ispisan je ćiriličnim pismom, a table su postavljene na zabetoniranom postolju i gotovo je neshvatljivo kako su mogle da budu postavljene bez pribavljanja neophodnih dozvola i kako je moguće da i pored nadležnih inspekcija i policijskih organa mogu tu da stoje danima, možda i nedeljama. Povodom svega,...
  • Tenkom izvučena cisterna, deblokiran put kod Feketića
   Radio Televizija Vojvodine: BAČKA TOPOLA -
   Pripadnici Vojska Srbije nešto pre 18 sati, tenkom su uspeli da izvuku prevrnutu cisternu kod Feketića, koja je blokirala saobraćaj na tom delu puta, pri čemu su iz snežnih nanosa izbavili su još 33 motorna vozila, autobusa i kamiona.
   18:40 Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, ljudstvo i mehanizacija 17. mehanizovanog bataljona iz Prve brigade Kopnene vojske angažovani su na starom putu Novi Sad - Subotica, na delu Bačka Topola - Feketić, gde su do sada izvukli više od 10 autobusa i kamiona.
   Tokom noći, kako se navodi, vojnici Prve brigade Kopnene vojske pripremali su tople napitke za osobe koje su bile blokirane u automobilima u snežnim nanosima na putevima u Vojvodini....
  • Vojska izvukla 10 autobusa i kamiona iz snega
   Mondo: Zavejani autobusi i kamioni su se nalazili na putu Bačka Topola - Feketić.
   Ljudstvo i mehanizacija 17. mehanizovanog bataljona iz Prve brigade Kopnene vojske angažovani su na raščišćavanju starog puta Novi Sad - Subotica, na delu Bačka Topola – Feketić, i do sada su izvukli iz smetova više od 10 autobusa i kamiona, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
   Nešto pre 18 časova tenk za izvlačenje iz Bačke Topole uspeo je da izvuče prevrnutu cisternu kod mesta Feketići, koja je blokirala saobraćaj na tom putnom pravcu, pri čemu su vojnici iz snežnih nanosa izbavili još 33 motorna vozila, autobusa i kamiona kako bi stigli do cisterne.
   Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić...
  • Vojska izvukla cisternu i deblokirala put kod Feketića
   Press: Nešto pre 18 sati tenk za izvlačenje iz Bačke Topole uspeo je kod mesta Feketić da izvuče prevrnutu cisternu koja je blokirala saobraćaj na tom putnom pravcu, pri čemu su vojnici iz snežnih nanosa izbavili još 33 motornih vozila, autobusa i kamiona kako bi stigli do cisterne.
   Ljudstvo i mehanizacija 17. mehanizovanog bataljona iz Prve brigade Kopnene vojske angažovani su na starom putu Novi Sad - Subotica, na delu Bačka Topola - Feketić, gde su izvukli više od 10 autobusa i kamiona.
   Tokom noći vojnici Prve brigade Kopnene vojske pripremali su tople napitke i nosili ih osobama koje su bile blokirane u automobilima u snežnim nanosima na putevima u Vojvodini, navelo je Ministarstvo odbrane.
   "U toku trajanja sneznih...
  • Odblokirana putnička vozila na autoputu kod Bačke Topole, tenk pomerio šleper
   Radio Televizija Vojvodine: BAČKA TOPOLA -
   Sva putnička vozila odblokirana su danas na autoputu kod Bačke Topole i, od juče popodne zavejani, putnici su krenuli ka svojim odredištima, rečeno je Tanjugu u lokalnoj policiji.
   16:03 Združenim snagama vatrogasaca, policije, vojske i putara "Voj puta" iz Subotice, svi automobili koji su od juče u 15 časova, kada je teretno vozilo bugarske registracije preprečilo put u nameri da pretekne vozilo za čisćenje snega, bili blokirani u koloni sada su na puta ka odredištima, kažu u policiji.
   Problem su još kamioni koji su uklonjeni na kraj puta, koji se teškom mehanizacijom oslobađaju iz snežnih nanosa.
   Prema procenama policije, taj posao bi mogao da bude obavljen...
  • Situacija na autoputu kod Bačke Topole se poboljšava, tenk pomerio šleper
   Radio Televizija Vojvodine: BAČKA TOPOLA -
   Pripadnici Vojska Srbije nešto pre 18 sati, tenkom su uspeli da izvuku prevrnutu cisternu kod Feketića, koja je blokirala saobraćaj na tom delu puta, pri čemu su iz snežnih nanosa izbavili su još 33 motorna vozila, autobusa i kamiona.
   20:00 Oko 30 putnika koji su se nalazili u blokiranim automobilima kod Bačke Topole prevezeno je i smešteno u Lovačkom domu i u prostorijama Mesne zajednice Njegoševo, gde su im obezbeđeni hrana i grejanje, rekla je Tanjugu predsednica opštine Melinda Koaki Menjak.
   Ona je naglasila da Vojska Srbije, putari i policija ulažu velike napore da se uklone vozila koja su zaglavljena u smetovima i da se obezbedi prohodnost puta Bačka Topola -...
  • Vojska tenkom deblokirala auto-put
   Akter: Kod petlje Bačka Topola na auto- putu Beograd – Subotica u pomoć subotičkim putarima priskočili su i pripadnici Vojske Srbije jednim tenkom...
  • Vojska s tenkom deblokirala auto-put
   Akter: Kod petlje Bačka Topola na auto- putu Beograd – Subotica u pomoć subotičkim putarima priskočili su i pripadnici Vojske Srbije s jednim tenkom...
  RSS reader by Web dizajn EU

  Posetite vesti dana portal za više vesti iz Srbije.